FAQ

Hvornår modtager jeg min ordre?

Vi afsender din ordre indenfor 1 - 3 arbejdsdage efter du har lagt bestillingen i vores webshop.

Hvad koster en forsendelse?

I Danmark sender vi gratis med GLS til din nærmeste GLS Pakkeshop eller til dit arbejde. Bestillinger til udlandet sendes med GLS/UPS/BRING. Prisen er 200 DKK. Forsendelser til udlandet kan tage op til 14 hverdage (alt efter destination) fra den dag vi afsender varen. Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.  

Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS/UPS/BRING vil dette tilsvarende forsinke leverancen, og ENAMEL Copenhagen kan ikke holdes ansvarlig for dette. Levering anses for sket når varen er forsøgt leveret på kundens adresse.

Hvilke betalingsmetoder kan jeg benytte?

Du kan betale med Dankort, Visa, Visa Elektron, Eurocard, Maestro eller Mobilepay. Varer, der betales via Mobilepay, vil først blive afsendt, når ENAMEL Copenhagen har modtaget ordrebeløbet.

Kan jeg sende min ordre retur?

Du kan fortryde dit køb inden 30 dage fra modtagelsen. Det betyder, at du kan sende din ordre retur, hvis du ikke har brugt den. Ordren skal sendes retur i den originale emballage og sendes forsvarligt indpakket. Medsend faktura eller kopi af denne hvis du har flere køb. Når vi har modtaget varen, sørger vi for at indsætte på pengene på dit kort igen hvis du selv har foretaget købet, idet beløbet vil blive tilbageført til det benyttede kreditkort. Vi ombytter ikke varer på webshoppen.

Reklamation, hvad gør jeg?

ENAMEL Copenhagen yder 2 års reklamationsret på alle smykker jf. købeloven. Vi skelner dog mellem produktionsfejl, slitage og forkert brug.

Er mine personlige data beskyttet, når jeg handler på webshoppen?

Ved køb i vores webshop vil dine personlige oplysninger kun blive brugt til at gennemføre din ordre. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre udenforstående. Alle betalinger gennemføres med PBS og er SSL sikrede.

Du skal acceptere vores handelsbetingelser for at gå til kassen.

Danish