Smykkeguide

VORES MATERIALER

ENAMEL Copenhagens smykker er fremstillet i 18 karat forgyldt Sterling sølv og skal derfor bæres og opbevares med omtanke for at passe bedst muligt på dem.

 

SÅDAN PASSER DU PÅ DINE SMYKKER

Alle smykker bliver slidte med tiden, men med god pleje og opbevaring holder de længere. Da alle vores smykker er i ægte materialer, kan man desværre ikke undgå, at metallet ilter og kan blive mørkere i kontakt med luft og fugt. Derfor anbefaler vi, at du først og fremmest opbevarer dine smykker i deres æsker eller poser, når de ikke er i brug, så de får så lidt kontakt med luft og fugt som muligt. Det er derudover også en god idé at opbevare smykkerne hver for sig, så de ikke ligger og slider på hinanden. Undgå også, at smykkerne får kontakt med vand, creme, sæbe og lignende. Tag derfor altid smykkerne af under for eksempel opvask, rengøring, badning og træning. 

 

RENGØRING AF SMYKKER

Hvis du oplever misfarvninger med tiden, så er der forskellige måder hvorpå du selv kan rengøre dine smykker. Er dine smykker i sølv begyndt at oxidere, kan du pudse dem med sølvrens, hvor det med forgyldte smykker er nok blot at pudse dem med en tør blød klud indtil de har fået deres glans tilbage. Smykker belagt med rhodinering vil gradvist miste deres rhodinerede look, da denne form for belægning gradvist slides af. Dette kan ikke undgås, men kan forebygges ved at bære og opbevare smykkerne med omtanke. 

 

REKLAMATIONSRET

Når du handler hos ENAMEL Copenhagen har du naturligvis 2 års reklamationsret på alle smykkerne. Vi skelner mellem produktionsfejl, slitage og forkert brug, hvor produktionsfejl dækker over fejl i produktionen af smykkerne. Slitage dækkes ikke af reklamationsretten og betyder, at smykket har været brugt over længere tid og det derfor må forventes at smykket er bevet slidt. Derfor hører blandt andet slidte guldbelægninger og rhodineringer under slitage, da dette sker ved brug af smykket. Forkert brug dækker over smykker, som har været udsat for skader som resultat af forkert brug eller mishandling af produktet. Læs mere om retningslinier for reklamationer under vores handelsvilkår

 

 RINGGUIDE

ringguide