FRAGTForsendelse, levering og aftaleindgåelse
Levering sker med GLS. Denne aftaleindgåelse foretages på dansk. 

Fragt Danmark:

Vi tilbyder GRATIS FRAGT i Danmark til GLS pakkeshop. Her er leveringstiden typisk 1-3 hverdage fra den dag vi afsender varen. 

Ønsker du levering direkte til døren, giver vi dig også mulighed for GLS privatlevering. Her er fragten 50 DKK. 

Ønsker du levering til erhverv (arbejdsplads), giver vi dig også mulighed for GLS erhvervslevering. Her er fragten 40 DKK. 

Fragt Europa:

Bestillinger til udlandet sendes med GLS og UPS.

Prisen er DKK 75 for forsendelser i Europa.

Vi tilbyder FRI FRAGT til Europa ved køb over 743 DKK.

Forsendelser til udlandet kan tage op til 14 hverdage, alt efter destination, fra den dag vi afsender varen. Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.  

Vær OBS på at forsendelser til Norge og UK/Storbritannien pålægges told ved levering. Dette kan ligeledes være gældende for andre lande udenfor EU. 

Fragt resten af verden: 

Bestillinger til udlandet sendes med GLS og UPS.

Prisen for fragt vil fremgå i kurven. 

OBS! Ved køb under stock sale/udsalg må der forventes længere leveringstid. Rabatter under stock sale/udsalg kan ikke tilbydes med tilbagevirkende kraft. Det er ikke muligt at kombinere/benytte gavekort og rabatkoder på samme bestilling.  

Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS eller UPS vil dette tilsvarende forsinke leverancen, og ENAMEL Copenhagen kan ikke holdes ansvarlig for dette. 

Levering anses for sket når varen er forsøgt leveret på kundens adresse. Det er kundens ansvar at opgive korrekt adresse og info ved ordreafgivelse. ENAMEL Copenhagen kan ikke holdes ansvarlig for mislykket levering, hvis ikke disse er korrekt oplyst. 

Er der fyldt i den valgte pakkeshop, fx. ved juletid / Black Friday vælger GLS at omdirigere pakken til nærmeste pakkeshop. Dette kan ENAMEL Copenhagen ikke holdes ansvarlig for.  

Risiko
Risikoen overgår til kunden som forbruger på leveringstidspunktet.