Returnering & ombytning

Sådan ombytter du og returnerer din ordrer:

Du har retur og fortrydelsesret: 

Du kan returnere dine smykker 30 dage fra modtagelsen. Pengene vil blive tilbageført på det samme kort der er brugt ved ordreafgivelse. Smykkerne skal blot være i samme stand som ved modtagelsen, og være pakket i den medfølgende smykkeæske/æsker. Du betaler selv for fragten. Husk at medsende faktura/følgeseddel. 

Fra 1/10 kan du altid returnere julegaver indtil 31/1.

Vær OBS på at ved Stock Sale/Udsalg er der kun 14 dages returret.

Dette omhandler ikke reklamationer - er din vare beskadiget, så send et billede af varen og en kort mail til os på kontakt@enamel.dk

 

RETURNERING:

Vi tilbyder altid gratis fragt til pakkeshop uanset ordrestørrelse. Vi har fuld forståelse for, at man kan have behov for at returnere og vi tilbyder at du nemt kan købe returlabel til GLS i vores returportal - KLIK HER. Returlabel koster 45 kr. 

Du kan også vælge at aflevere din pakke direkte ved døren på hverdage mellem 8.30-15.30 ved vores kontor:

EMAMEL Copenhagen
H.C. Andersens Boulevard 51, 2th 
1553 København V

Bemærk, at beløbet for de returnerede varer vil blive refunderet til samme kort, som blev betalt med ved ordreafgivelsen. Det er også muligt at få en gavekode, så du kan bestille nye varer senere.

OMBYTNING:

Vi kan desværre ikke ombytte varer på webshoppen. Du kan dog altid få en gavekode og bestille nye varer. Alternativt kan du få pengene retur og bestille nye varer. 

Følg disse trin for at returnere din ordre:

1. Vedlæg din faktura/følgeseddel i pakken.

2. Køb et returlabel hos din foretrukne fragtleverandør eller i vores returportal og sæt denne udenpå pakken.

3. Pak ordren forsvarligt og sikre dig at alle varer er sendt tilbage i samme stand og samme indpakning, som da du modtog dem. 

4. Indlever pakken i en pakkeshop.

5. Husk en kvittering på forsendelsen fra den service du brugte til at sende pakken retur. Kvitteringen er dit bevis på din returnering.

Vi anbefaler brug af GLS som fragtleverandør hvis du sender selv, men valget er helt frit. Returordrer sendt med brevpost er på eget ansvar. 

Bemærk, at beløbet for de returnerede varer vil blive refunderet til samme kort, som blev betalt med ved ordreafgivelsen. Du kan også vælge at få en gavekode til at handle for senere. 

GAVER FRA ENAMEL VED KØB:

Vi kører løbende kampagner, hvor der følger gaver med ved dit køb, hvis du køber for et bestemt beløb. Skulle du vælge at returnere din ordre, så dit køb ikke længere møder grænsen for at modtage gaven, skal gaven også sendes med retur, ellers vil værdien på gaven blive fratrukket din tilbagebetaling. 

KONTAKT:

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@enamel.dk eller mobil 52391001.

VI ERSTATTER VAREN HVIS DER ER NOGET GALT
Hvis varen er blevet beskadiget under transporten, erstatter vi den. Læs mere her: HANDELSVILKÅR